divendres, 2 de novembre del 2012

Al castell de Santa Barbara observem corb ( Corvus corax)


El dilluns 29 de octubre si per alguna cosa el recordarem ès pel airet gelat que recorre tot l´ambient tenint ja que traurer les prendes de abric.
La meua visita de bon matí al castell en depara alguna sorpressa molt digna de ser contada i anotada, en primer lloc veig a la parelleta de xoriguers ( Falco tinnunculus) en la zona alta e iluminada per el sol que acaba de surtir i veig,  desde  certa distacia com el mascle poc a poc va apropant-se a la femella en el cabet abaixat.Els xous ( Fringilla coelebs) emeten el seu cant curt tan característic i podem detectar-los entre la vegetació.


També i sense esperar-ho, en la plaça on canta  un exemplar de roquero solitari ( Monticola solitarius).
I un soroll molt ronc i profund que sembla la veu d´un corb ( Corvus corax) després de tot el que he escrit veig que el temps ha pasat irremediablement i no puc parar-me més.




El meu amic Elias que fa dos setmanes va observar dos corbs a les inmediacions de Serra Grossa , comenta que podrien tractar-se del mateixos individus.També Alex Izquierdo  afirma que durant varios dies estagueren pegant voltes per centre de Recuperació de Santa Faç( podrien ser els mateixos que volen introduir-se a la zona).





1 comentari:

  1. De nuevo, el día 31 de octubre vi dos Cuervos (supuestamente los mismos) en Vistahermosa, muy cerca de la Serra Grossa, acompañados a cierta distancia de una Corneja.

    ResponElimina