diumenge, 28 d’octubre del 2012

xous i tudons realitzen moviments migratoris facilment visibles.

Hui matinegem per tal de tindreu tot preparat abans que surta el sol.Visent Sellés i Juanma Ferreira i jo preparem els material i en un moment les xarxes queden llestes i molt promte les primeres aus cauen per ser anellades ràpidament per Toni Mulet que ve als deu minuts.Després venen Anny i Celia i xarrem un poc amb elles de futures excursions.Troba un eruga de una "Papillio macahon"i tots com a bogos comencem a fotografiar fins que la plutja ens fa arreplegar. Les fotos de hui de poca qualitat per manca total de llum així fins que disposem de altres penjarem aquestes.





Buscarla de canyar, mosquiter comú, tallarol de casquet, merla , senyoreta, pit roig son els ocells que anellem un total de 25 exemplar i quan comença a plore al voltant de les 10H i 30 minuts arrepleguem
i anem a reposar forces.
També visitem la gola del riu que presenta una animació de tota mena de criatures: gall de canyar amb la seua cria, ànec coll verd, fotxa comuna, cabussonet, gallineta d´aigua, el cigne, cardenera, gavina riatllera, corb marí, teuladins, gafarrons, coetes , estornell i gavina cap-negre.










també veem a la gola del riu uns caragols que no coneixiem i tractem de vorer si algun expert tracta d´informar-nos del nom llatí. La forta baixada de temperatura fa que els ocells pululen per doquier i els roquerets i estornell vulgar ja estiga per el riu amb bandols considerables.


Per la vespraeta ja caen la nit tornem al riu per tal de fotografiar Alfonso Larios la eruga famosa i Paloma aprofita per alimentar al cigne i ànec.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada