dimarts, 9 d’octubre del 2012

segon dia dels ocells per Fondó , Santa Pola i gola riu Segura

Una cridà telefònica de Toni Ferrero fa que decideixca anar als paratges del sur d´Alacant aquet dia del ocells.Bon mati jo i uns bons amics emprenem camí Santa Pola i Pinet.Som Toni Mulet, Santa, Ana Abellanas, Laura Hernàndez, Jose de Gandia i jo.


La primera paraeta ja veem una colònia de gavina capnegra ( larus melanocephalus) clar està indicat pel gran ornitòleg Jacobo Ramos, també podem observar amb tota claretat una parella d´ànec blanc( Tadorna tadorna) i una gran cuatitat de gavinot pota groga.


la parà a la Torre del Tamarit ès molt habitual però hui continuem a vorer a Alfonso Larios que espera desde les 8h. Despeés de les presentacions pasem a mirtar: llesna, gavina capblanca, camallonga, oronetes en migració, capçot reial, agulla, i ja en les motes interiors veem un bandol de xorlit que en un principi creiem que era una alucinació meua.



Ja en Vista Bella i parc del Fondó veem a Toni Ferrero i Jose amb les seues filles que vam saludar i també les presentacions oportunes.Les aus observades: àguila peixcaire, arpellot, coeta groga, oronetes, jodies, flamencs, ànecs poll verd, gavines riatlleres, xixarra de canyar, còlit gris, cardenera, verderol, pu-put, espulgabous, garceta blanca, gallineta, cabussonet, agró blau.

I per a finatlizar el matí després de desdejunar a l´Ursula arribarem a la Torre del Tamarit on estava la gent ja cansada pel calor reinant.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada