diumenge, 11 de novembre del 2012

Xou reial i passerell de gola negra visiten el Riu Algar

Ja fa 2 setmanes, l´ornitoleg Wylli ens comunica l´observació de 2 exs de fringilla montifringilla ( xou reial) que va poder vorer a un camí just en les inmediacions del riu Algar, durant un dels seus nombrossos pasejos pel l´indret.
Hui 2 exs de xou reial i un exemplar de passerell gola negra s´han pogut anellar al riu Algar. Estem a la sessió d´anellament Jose Alcaraz, Toni Mulet, Felip Jorro, Wylli i Anny.
Durant el matí veem 3 exs volant de Carduelis flammea i abans a la gola del riu Wylli ja n´havia localitzat 2 exs més.
També sabem que el caçadors de barraca venen capturant-ne tot el que va de novembre.A més a més anellem un 20 exemplar de mosquiter, pit -roig , tellarol de cap-negre, rossinyol bort, buscarla de canyar, gafarró, merla i capellà.





Els avions roquerets ja volen pel riu capturant insectes voladors a gran altura, si tinguerem la sort de que baixara més la temperatura valdria la pena vindre anellar-los.També podem observar com els xoriguers de la cantera fan piruetes just dal del tallat i un tercer exemplar també està present.Després de la pltja la serra presenta un color molt amable i net.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada