dissabte, 10 de desembre del 2011

anelles de color per a la merla de collar( Turdus torquatus ) a l´Aitana

Hui com que amaneix mes tard arribem a la Serra Aitana al voltant de les 7h i 30 minuts.Bona hora per tal de muntar un total de 3 xarxes que ràpidament queden llestes en un moment, dispossem de l´ajuda d´Ana que te molta gana d´aprendre.

Per un moment dubtem de les captures de merla de collar, però un grupet darrere del corral fa que tornem a tindre esperançes per no fer porra.
Dos exemplars hem pogut marcar amb anella metàlica i de color.Bategant-los com: "Julio" i "Toni" un en honor a Julio Merayo i l´altre no se per qué.

Fiquem anelletes de color per tal de localitzar a certa distancia l´ocell que és dificil de tornar a recapturar.
L´objectiu d´aquet tipus d´anellament, entre altres, és coneìxer els moviments dels individuos que passen l´hivern a l´Aitana i que any rere any venen de nou a menjar i alimentar-se al mateix lloc.








Dir i que quede ben clar que jo tan sols estic colaborant, ja que tot el treball i estudi l´han elaborat i dissenyat Julio Merayo i Guille Mayor, dos grans ornitoleg que tenen un bon futur per devant.

Persones que formem l´equip: Guille, Miguel Juan, Lola, Ana, Xiqui, tz.
observacions: merla comuna, cagastaques, cul-roig, pit-roig, xit, safraner,tord, tord sellardo, carganera, xou, passa-forats,teuladins.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada