dimarts, 6 de desembre de 2011

Teixidor( Remiz pendulinus) al saladar calpí

No es la primera vegada que el teixidor es deixa vorer al saladar calpí, fa 6 anys ja el vaig vorer i un altra vegada també al costat d´una xarxa que instal.lavem a un xarquet, rodejat de carrís.
Hui ben de matí Jose,Adrià i jo intentem vorer si podem capturar-los per tal d´anellar-los.

CAPTURES : 30 EXS repartits ( pit-roig, cul-roig, tord, tellerol cap-negret i de casquet)
Podem observar els teixidors a la vora de les nostres xarxes però no cauen, tornarem el dijous que es festa.La llacuneta presenta un cristal nítid i fa que reflecte dins seua el edificis que l´envolten.També podem vorer com els espulgabous ja ben entrat el matí néncara han volat.
El corb marí , flamencs, gallinetes, camallonga 1ex, fotxes i algun ànec també gavines fan que la salina presente un estat de tranquilitat absoluta i calma.


La vespraeta la gastem per a fotografiar mascarell instalats al far d´Altea però del moll peixquer amb unes vistes extraordinaries i una llum molt bona per a fer fotos, estic amb els meus companys de camp( Jose Alcaraz i Juanma Ferreira). Després i ja per a finatlizar l´eixida anem a la gola del riu Algar on podem vorer: gallinetes, ànecs coll verd, fotxa i també la cristata i mascarells juntament gavina pico fina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada