dissabte, 22 de desembre del 2012

Corb marí emplomallat i els arts de peixca de canya


Hui anem a Calp per tal de localitzar un exemplar de corb marí emplomallat que Laura i Toni van vorer mal ferit divendres vesprada a poca nit. No tenim sort i no el podem  trobar, però que si s´ha pogut observar ès uns exmplars de corba marina emplomallada i corb marí gros.També estem Carlos i el que escriu aquet petit resum.



Els ams i fils que servweixen per a la peixca amb canya poden ocasionar greus consequencies drastiques per al au, de fet trobem exemplar morts per tot a rreu degut a la peixca en aquets punts on crien o peixquen ells, deuria limitar-se la peixca amb canya  a zones que frecuenten els emplomallats i els altres corbs marins.



        Penyal d´Ifach mític és testic de la nostra tasca de fotografia i seguiment del Corb marí emplomallat.



Toni Mulet entre dos pedres de gran tamany fent fotos als emplomallats que prenen el sol i reposen del esforç de la peixca.

L´hàbitat que prefereix el corb marí emplmallat( Phalacrorax aristotelis) son penya-segats marins inaccecibles i també illes.

la cresteta que se l´enpina dona nom al corb anomenan-lo emplomallat la qual cosa fa molta gracia als xiquets quan parlem d´ells.




Aquesta foto pertany al meu amic Santa que cedeix l´imatge per talde que puga informar de forma correcta aquet xicotet escrit del perillque corren les aus amb les canyes de piexca i altres arts deportives que deurem de messurar i controlar de forma correcta.


Tratem d´evitar aquet imatge entre tots podem fer-ho , uns denunciants i altres controlant que prou falta fa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada