diumenge, 23 de desembre del 2012

flamencs al saladar calpí amb boira



Aquet matí montem les xarxes amb boira que de vegades estava més tancada i arriba un moment que era molt densa i l´humitat és fa patent banyant-ho tot.Nosaltres instalem les xarxes i mentre tant el cant d´un mussol( Athenea noctua ) s´escolta perfectament al nostre costat , també veem una bequeruda que vola per dalt del nostre cap.












Aquet esbelta au és la més vistosa de la salina i la que veuen els vianant parant-se molt amenut per tal de fotografiar-los.A tota la resta d´ocells els ignoren per complet i passen totalment ignorats per a la gent.
El ornitòleg Wylli aquesta setmana pasada ha vist un Remiz pendulinus( teixidor) , no és la primera volta que el citem en aquet saladar, Juanma fa uns anyis arrere va trobar un niu que be podria ser d´un exemplar que criara dins del indret.Jose Alcaraz hui pot observar però de forma molt de passada un exemplar dalt d´una rameta de carris.
Mentre Carlos i jo anellavem un bon grapat de tallarol de casquets( 11 exs) pit roig 6 exs i tallarol capnegret 3 exs.Desmontem i tractem d´arrimar-nos a la escollera que rodeja el Penyal d´Ifach. Molts crit de gavina pota groga ja emparellades i totes emparellades per tal derealitzar el seu cicle vital.




Jose pujat i amagat darrere una gran roca tracta de fotografiar corbs marins que descansen damunt de un pedrot.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada