divendres, 30 de desembre del 2011

L´Aligot comú torna novament a hivernar a la Marina Baixa.

Au sedentària però que els hivernants procedeixent de llocs ubicats ben al nord, on les inclemències invernals fan que baixen a passar el dur hivern a zones mes atemperades o càlides com el cas de la Marina Baxa. Sense voler he pogut contar fins a 7 exs de Aguilot comú entre Altea i Campello, tots al voltant de la nacional 332.












N´encara era de dia ja el tenim devant del nostre hide i no podem fer ni una per la foscor.Ell comença a menjar, però primer intenta endur-se la costella, cosa que no pot.
Una cridà de teléfon fa que el animal s´espate un poc, pero ho soporta bé, la recompensa són 250 g de menjar fàcil i segur.

Una vegada menja prou i el pap està a rebosar pasa al posadero i neteja meticulosament les urpes.Després al de més amunt i ja empren el vol.La seua alimentació es molt variada: coloms, tortoles turques, rata, ratolí,blanques, i sobretot molta carn morta( conills atropellats o altres animmals que queden a la carretera o al bancals)

Acabem la sessió fotografica a la gola del riu Algar amb Juanma que també intenta fotografiar el blauet, nosaltres el gall de canyar.


1 comentari: